Inspectoratul de Politie
Judetean Mures

Stiri

SUSPECT DE COMITEREA MAI MULTOR INFRACȚIUNI TÂLHĂRIE IDENTIFICAT

     În data de 27.06.2014, polițiștii din cadrul Poliției mun. Tg Mureș – Biroul de Investigații Criminale, au identificat un tânăr de 19 ani, din localitatea Sângeorgiu de Mures, care în perioada 11 – 26.06.2014 a deposedat prin violență mai multe persoane de diverse bunuri, respectiv telefoane mobile și pantofi sport. De precizat că datorită eforturilor polițiștilor au fost identificate două din cele trei victime ale infracțiunilor de tâlhărie, victime care de teamă nu au sesizat poliția cu privire la ce li s-a întâmplat.
     Valoarea prejudiciului cauzat în urma comiterii celor trei infracțiuni de tâlhărie este de aproximativ 1.500 lei, iar ca urmare a violențelor la care au fost suspuse, victimele nu suferit leziuni traumatice.
     Lucrătorii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Tg.Mures, au luat măsura re?inerii față de suspect pentru o perioadă de 24 de ore, fiind ulterior prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
     Tânărul riscă între 2 și 12 ani închisoare pentru faptele comise.

Furturi soluționate

     #La data de 20.06.2014, ora 15.40, polițiștii Postului de Poliție Șăulia, au fost sesizați telefonic de către un bărbat, din comuna Șăulia, cu privire la un furt de animale.
     În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat in zona satului Măcicășești-Șăulia, în spatele unei case, un individ suspect care se deplasa cu un cal ținut de lanț. La vederea forțelor de ordine, bărbatul a abandonat calul și a fugit pe un teren viran. La scurt timp, bănuitul a fost prins de către polițiști și a fost identificat.
     Pe parcursul investigațiilor, bărbatul a mai recunoscut un furt de ied, dintr-o gospodărie din comuna Șăulia.
     Prejudiciul în valoare de aproximativ 3200 lei, a fost recuperat integral și restituit persoanelor vătămate.      În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

     #La data de 20.06.2014, ora 12.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sîngeorgiu de Mureș, au fost anunțați de către o femeie, din localitate, despre faptul că în ziua de 19.06.2014, persoane necunoscute i-au furat din locuință mai multe bunuri electronice, în valoare de aproximativ 1500 lei.
     În urma activităților de investigare realizate, în scurt timp polițiștii au identificat două minore, de 12 și 13 ani, ambele din localitate, care au înapoiat părții vătămate bunurile sustrase.

Accidente rutiere

     #La data de 21.06.2014, ora 12.00, pe strada Tamas Erno, din localitatea Târgu Mureș, un bărbat, de 39 ani, din localitatea Hărănglab, județul Mureș, în timp ce conducea un motociclu, pe fondul depășirii neregulamentare, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Tg.Mureș.
     În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a motociclistului. Conducătorul motociclului și pasagera purtau căști de protecție iar conducătorul auto purta centura de siguranță.

     #La data de 22.06.2014, orele 20.15, Poliția Târnăveni a fost sesizată telefonic despre faptul că pe str. Avram Iancu, din municipiul Târnăveni, a avut loc un accident cu fugă de la fața locului.
     Polițiștii au stabilit faptul că pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de intoarcere, un pieton, de 14 ani, din municipiul Târnăveni, care se deplasa regulamentar pe trotuar, a fost rănit ușor.
     La aproximativ 60 de km de locul producerii accidentului, pe DN13 E60, la intrarea in municipiul Sighișoara polițiștii au identificat autovehiculul implicat în accident.
     Conducătorul auto, este un bărbat de 72 de ani, din județul Iași, care a declarat că a părăsit locul producerii accidentului întrucât a considerat că victima nu a suferit leziuni corporale.
Informatii utile | Legaturi utile | Contact
Copyright 2005 Inspectoratul de Politie Judetean Mures Romania
Folosirea acestui website implica faptul ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare.