09 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

BULETIN DE PRESĂ


TÂNĂR CERCETAT PENTRU FURT CALIFICAT

Poliţiştii au reţinut un tânăr, bănuit în cazul mai multor furturi, prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de peste 15.000 de lei.

La data de 8 februarie a.c., polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Tîrgu Mureș, au efectuat o percheziție, în localitate, la domiciliul unui tânăr, de 21 de ani,  bănuit că ar fi comis mai multe fapte de furt calificat pe raza municipiului Tîrgu Mureş.

Din cercetări a reieşit, că în perioada noiembrie 2017 – februarie 2018 tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în mai multe imobile aflate în construcţie, de unde ar fi sustras unelte, în valoare totală de peste 15.000 de lei.

În urma activităților, poliţiştii au recuperat mai multe bunuri, în valoare de peste 5.000 de lei, provenite din activitatea infracţională.

În urma administrării probatoriului, ieri, tânărul a fost reținut, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş, cu propunere de arestare preventivă. 

ACCIDENTE RUTIERE

#La data de 8 februarie a.c., ora 05.30, pe DN15 E60, la km 58+800 m, în afara localităţii Recea, un tânăr, de 22 de ani, din Sînpaul, în timp ce conducea un  autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un stâlp electric de înaltă tensiune pe care l-a doborât, după care s-a răsturnat. 

În urma accidentului, tânărul a fost rănit uşor.

#La data de 8 februarie a.c., ora 14:15, pe DN15 E578, la km 164+250 m, în afara localității Stînceni, un tânăr, de 19 ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 34 de ani, din comuna Pănet, care a ieşit în afara părţii carosabile.

Microbuzul efectua curse regulate pe ruta Tîrgu Mureş – Bacău, avea 7 pasageri, iar în urma accidentului doi dintre pasageri au fost răniţi, respectiv o femeie de 66 de ani a fost rănită grav, iar cealaltă, de 72 de ani, a fost rănită uşor.

#La data de 8 februarie a.c., ora 16.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au fost sesizaţi, despre faptul că la unitatea de primiri urgenţe CPU Topliţa, s-a prezentat o persoană care susţine că este victima unui accident rutier. 

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la data de 08.02.2018, ora 14.00, pe DN15 E578, la km. 158+580 m, în localitatea Neagra, un bărbat, de 43 ani, din judeţul Harghita, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, acroșând parapetul și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune  cu o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud.

În urma accidentului, bărbatul de 43 de ani, a fost rănit uşor.