09 Martie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

BULETIN DE PRESĂ

Nerespectarea hotărârii judecătoreşti. O persoană a fost reţinută.

La data de 13.10.2017, Judecătoria Tîrgu Mureş a dispus emiterea unui ordin de protecţie, privind un bărbat, de 42 de ani, prin care acesta era obligat să păstreze o distanţă minimă de 100 de m, faţă de fosta sa concubină şi de domiciliul acesteia, fiindu-i interzis orice contact cu aceasta.
   
Cu toate acestea, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă hotărârea instanţei, în data de 8 martie a.c., când a încercat să pătrundă în locuința femeii.

Împotriva bărbatului s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a hotărârii judecătorești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu Mureş.

Accidente rutiere

#La data de 8 martie a.c., la ora 7:25, pe DN15 E578, la km 114+150 m, în afara localității Brîncovenești, o tânără, de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma accidentului, tânăra a fost rănită grav.

#La data de 8 martie a.c., ora 7:55, pe strada Mihai Viteazu din Tîrgu Mureş, un bărbat, de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu autoturismul care se deplasa în faţa sa, condus de un bărbat de 33 de ani.

În urma accidentului, o tânără de 21 de ani, pasageră în primul autoturism, a fost rănită uşor. 

#La data de 8 martie a.c., ora 14:55, pe strada Gheorghe Doja din Tîrgu Mureş, un bărbat, de 51 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani.

În urma accidentului tânărul a fost rănit uşor.

#La data de 8 martie a.c., la ora 19:20, pe DN15 E60, la km 48+630 m, în localitatea Cipău, un bărbat, de 33 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat peste un ansamblu de vehicule condus de un tânăr de 24 de ani, după care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, iar mai apoi în gardul unui imobil.

În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a fost rănit uşor.