11 Mai 2018Sursa: I.P.J. Mureş

BULETIN DE PRESĂ

INFRACŢIUNI RUTIERE

#La data de 10 mai a.c., la ora 13:00, polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu Mureş au oprit în trafic, pe strada Republicii din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, căruia în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul avea permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii unei alte abateri la regimul circulaţiei. 

A fost întocmit dosar penal.

#La data de 10 mai a.c., la ora 18:54, polițiști din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata au oprit în trafic, pe strada Lungă din localitate, un autoturism condus de un tânăr, de 21 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere reţinut în urma săvârşirii unei alte abateri la regimul circulaţiei. 

A fost întocmit dosar penal.

#La data de 10 mai a.c., la ora 18:15, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.2 Band au oprit în trafic, pe DC 136, pe raza localităţii Mădăraş, un autoturism condus de un bărbat, de 36 ani.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.