Caută în arhivă
Afişează
16 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE BRACONAJ CINEGETIC

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au reţinut 3 persoane care ar fi comis, în perioada septembrie 2017 - ianuarie 2018 mai multe infracţiuni de braconaj cinegetic.

Citeşte tot
15 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

VERIFICAREA SISTEMELOR DE SECURITATE

În ultimele două săptămâni, în urma acțiunilor desfășurate în domeniul verificării sistemelor de securitate de polițiștii de la ordine publică, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.000 de lei.

Citeşte tot

In perioada 5-11 februarie a.c., polițiștii au intervenit la 224 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste aproape 970 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate 121 [...]

Citeşte tot
12 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

ALEGEŢI VIAȚA! CONDUCEȚI PREVENTIV!

08 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

Recomandările poliţiştilor pentru copii

Pentru prevenirea implicării copiilor în accidente rutiere, Poliţia Rutieră recomandă celor mici:

Citeşte tot
07 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

RECOMANDĂRI PENTRU SIGURANŢA RUTIERĂ ÎN SEZONUL RECE!

Capriciile anotimpului rece, combinate cu neglijenţa conducătorilor auto pot cauza evenimente rutiere grave. Este nevoie, pentru siguranţa noastră, dar şi a celor din jur, indiferent dacă suntem conducători auto sau pietoni, să acordăm mai [...]

Citeşte tot
07 Februarie 2018Sursa: I.P.J. Mureş

MANDAT EUROPEAN DE ARESTARE, PUS ÎN APLICARE DE POLIŢIŞTI

Un bărbat, de 55 de ani, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, a fost depistat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Citeşte tot